Oli aivan pakko jättää yksi tyhjä viesti alkuun, ikäänkuin tyhjäksi sivuksi... Tästä tämä kaikki nyt sitten alkaa. Tadaa! Ihka ensimmäinen blogini. Toivottavasti tämä toimii ja pääsee nettiin, toisin kun kerran en saanut toimimaan tällaista ollenkaan. En oikeastaan keksi mitään järkevää kirjoitettavaa, kai tänne nyt jotain pitäisi tulla vuodattelemaan.

Niin. Voisin kai sanoa että elämäni on tällä hetkellä melko sekaisin. Minulla on suuria motivaatio-ongelmia koulun kanssa, olen nähtävästi jälleen kerran väärällä alalla. En oikein näe itseäni tekohymyilevänä matkailuvirkailijana sillä en ole yltiösosiaalinen ja kovaääninen joka paikan höylä, minulla ei ole käytöstapoja eikä varsinkaan mitään palavaa halua tai intoa palvella asiakkaita. Olisi sittenkin pitänyt mennä sinne toiseen kouluun johon pääsin, se olisi ollut enemmän omanlaista alaani, sillä olen pienestä pitäen pitänyt piirtämisestä, mutta siitä huolimatta valitsin tämän koulun ehkä vain vanhempia miellyttääkseni. Oli muka niin pakko saada korkeakoulututkinto vaikken edes ole kiinnostunut alasta. Ihmettelen edelleenkin miten pääsin tänne vaikka pääsykokeissa oli haastattelu ja kaikki. Kai sitten osasin näytellä pätevää. Suurin osa täällä opiskelevista tuntuu vain olevan kiinnostuneita ulkonäöstään ja naureskelevat poikkeustapauksille. Muita kiinnostuksen kohteita ovat ryyppääminen ja etenkin siitä miten saavat munattua itsensä tyylikkäimmin humalassa. Sellainen seura ei suoraan sanottuna kiinnosta, siksi olenkin suurimman osan ajastani yksin.

Masentaa... Epäonnistunut ON/OFF- suhde erään herran kanssa on ilmeisesti loppunut. Tai kuka tietää se vielä soittaa joskus. Siitä nyt ei koskaan tiedä, saattaa kulua kaksikin kuukautta ennen kuin se soittaa. Pitäisi kai niellä ylpeys ja soittaa itse, mutta AINA minä. Täytyy myöntää että ajattelen kyseistä herraa melko usein mutten näe ja osaa näkiessäni hänet tai edes puhelimessa kanavoida tunteitani häneen eikä toisinpäin.  

 Jospa aika vain kulkisi nopeammin. Ei ole mitään järkeä että syyslomaan on vain kaksi viikkoa. Mikään ei tunnu maistuvan. No lopetan tämän masentuneen tilitykseni tältä erää. Jospa kaikki vielä muuttuu.